Give-away: The Testament of Mary, signert utgave

IMAG0593

Det er på tide med en liten Jule-give-away, og hva bedre enn en signert utgave av Colm Tóibíns The Testament of Mary, som er månedens Readalong bok her på bloggen?  Les mer om The Testament of Mary her .

Jeg kjøpte to signerte kopier av den lille boken i Hatchard’s bokhandel i London i september sammen med Line (hun har skrevet om Hatchard’s og Foyles her) en til meg selv, og en til – deg?  For å delta må du svare i kommentarfeltet nedenfor og fortelle hvilken bok du har lest i år som er din favoritt.  Jeg går foran med godt eksempel, for min favorittbok i 2013 var Life After Life av Kate Atkinson!

Min ni måneder gamle Engelsk Springer Spaniel valp, Miss Moneypenny, gleder seg til å oppleve sin første jul, og skal hjelpe meg å trekke en vinner om morgenen på lille julaften.  Good luck, everybody!

 

Relaterte innlegg:

10 Comments

 1. Jeg er svak for biografier, og den boken jeg har lest i år som jeg har likt aller best er selvbiografien til Sonia Sotomayor med tittelen My beloved world. Sotomayor vokste opp i et «housing projecct» i Bronx med en far som var alkoholiker. Likevel er hun blitt høyesterettsdommer i USA. Boken er varm og ærlig, og den er godt skrevet.

 2. ‘Remnants of Another Age’ by Nikola Madzirov. His poems are as soul churning as those of Wislawa Szymborska. Poetry should not sit there waiting to be analyzed. And justly so, his poetry of nuanced observations of everyday survival of human soul penetrates right into your heart.

 3. Så flott premie! Min favorittbok i 2013 er Colum McCanns «TransAtlantic». Ein ny forfatter som skal utforskes i 2014:-)

 4. For en nydelig premie!
  Favorittbok i 2013 må bli A Tale for the Time Being av Ruth Ozeki.
  Hennes tidligere bøker skal leses – når jeg får tid.

 5. Dette var en spennende give-away, og jeg henger meg gjerne på:) I år har jeg lest veldig variert og mange gode bøker har kommet min vei. Egentlig er det helt umulig å kåre årets beste bok, men Murakamis «1Q84» står nok igjen som den største leseopplevelsen. Jeg har stor sans for Murakamis univers, men synes bøkene hans er noe ujevne. Med «1Q84» traff han likevel blink hos meg i år.

 6. Herlig give-away, og hvilket herlig navn på en valp! Håper vi får se trekkingen?

  Årets favoritt.. alltid vanskelig. Tror jeg går for Kjersti Annesdatter Skomsvolds Monstermenneske – ikke den beste boka jeg har lest i år, men den som traff meg hardest.

 7. Årets favoritt er definitivt «Birthday Letters» av Ted Hughes. Hughes var en magiker, jeg tror ikke at han skrev noe som ikke er fantastisk!

 8. Her var det mange gode bøker. Tusen takk for flere tips som jeg har notert meg, og takk for at dere er med på Give-away! Lover å poste et bilde av Moneypenny som hjelper meg trekke en vinner på lille julaften! 😉

  Flere som har lyst å være med i trekningen? Det er bare å dele årets favorittbok her i kommentarfeltet, dere kan melde dere på helt frem til lille julaften-

 9. A Visit From the Goon Squad av Jennifer Egan. Skal prøve å lese mer av henne i 2014!

  • Flott bok! Thomas Pynchon sin siste bok, The Bleeding Edge vil du helt sikkert like da.. den er så bra 🙂

Leave a Comment